¼ liter friss almalé
1 teáskanál méz
2-3 szegfűszeg
Kevés őrölt fahéj
Melegítse fel gyenge tűznél a egy lábasban.
Leszűrve melegen (meleg időben hidegen) fogyasztható
Elkészítés: Egy zárható nagyobb edénybe tesszük a megmosott és egy kicsit megtört leveleket, hogy az ízek jól ki tudjanak oldódni, ráöntünk 2 liter vizet. 2 db citrom héját bele r...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: KönnyűTegyük az összes hozzávalót a robotgépbe és turmixoljuk simára. Töltsük poharakba és azonnal fogyasszuk, mivel a chia- vagy lenmag elég hamar besűríti és utána inkább kanalazva tud...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alapanyagokat megkészítjük, megtisztítjuk, majd turmixgépbe tesszük és simára turmixoljuk. Poharakba töltjük ,díszítjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÉs kell egy turmixgép, illetve egy serpenyő. A meggyet legalább egy fél órával előbb vegyük ki a mélyhűtőből, majd turmixoljuk le, jó alaposan. Mehet bele a méz (én nem tettem bele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű