2 db banán (kisebb)
15 dkg eper (lehet fagyasztott is)
3 dl almalé (100%-os, hideg, vagy narancslé, baracklé)
5 dkg mandula (szeletelt)
A gyümölcsöket megmossuk. Az epret kisebb darabokra, a banánt pedig nagyobb szeletekre vágjuk.
2 dl almalét, és a gyümölcsöket turmixgépbe tesszük, és krémes állagúra pürésítjük. Ha túl sűrűnek érezzük, tegyünk még hozzá egy kevés almalevet.
A mandulát száraz serpenyőben illatosra pirítjuk.
A turmixot poharakba töltjük, és a pirított mandulával megszórva tálaljuk.
A vízből és a cukorból szirupot főzünk, és kihűtjük. Összekeverjük a gyömbérrel, a citrom és a lime levével. Jégkockát adunk hozzá, majd felöntjük ásványvízzel (ízlés szerinti m...
Elkészítési idő: 5 percA mandulát száraz serpenyőben kevergetve illatosra pirítom néhány perc alatt, majd leveszem a tűzről, és félreteszem, hogy kihűljön. Miközben ez megtörténik, összeturmixolom a regg...
Elkészítési idő:A szőlőt alaposan megmossuk, majd leszemezzük. Egy mixerbe tesszük a hozzávalókat, majd alaposan összemixeljük őket, leszűrjük, és azonnal fogyasztjuk.
Elkészítési idő: 5 perc