3 nagy rozmaringágat
1 liter jó minőségű fehérbor.
agy rozmaringágat bedugunk (legjobb, ha már virágzik) 1 liter jó minőségű fehérborba és 4 hétig állni hagyjuk világos helyen.
4 hét után leszűrjük és fél decinként étkezés után szépen megiszogatjuk.
hozzávalókat addig turmixoljuk amíg a koktél egynemű nem lesz. Kellemes ital, a cseresznye édességét feldobja a meggy savanykás íze.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejszínt felmelegítjük, félretesszük. A kristálycukrot karamellizáljuk, majd levesszük a tűzről és beleöntjük a meleg tejszínt. Lassú tűzön, állandó kevergetés mellett,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTegyél 2 liter vízbe egy egész tisztított, szeletelt citromot, egy közepes méretű pucolt, karikára vágott kígyóuborkát, 2-3 centis hámozott, szeletelt gyömbért és pár mentalevelet....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJúliusban lehet diót szedni hozzá. A dió héját késsel bevagdossuk, jó színezőanyag is, csak ne essen szét. Az anyagokat a dióval együtt egy nagy befőttes üvegbe rakjuk, naponta...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű