0.7 dl konyak
0.7 kg cukor
1.4 kg eper (érett)
Az epret megmossuk, megszárítjuk, és egy nagy 5 l-es befőttesüveg aljára szórjuk.
Ráöntjük a cukrot, a konyakot, légmentesen lezárjuk, és összerázzuk.
Hűvös helyre tesszük, és 2-3 naponta összerázzuk.
1 hónap múlva leszűrjük.
A beleteszünk egy hatalmas csokor citromfüvet egy lábasba és felöntjük vízzel. Hűtőbe tesszük és másnapig állni hagyjuk. Másnap 10-15 percig felforraljuk, majd finom szűrőn szűrjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűELKÉSZÍTÉSE: Az összetevőket long drinkes pohárba töltjük, majd bárkanállal jól megkeverjük. A fűszeres italokat - így a Bloody Maryt is - illik egy shotos pohárnyi vízzel együtt...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA szilvát megmossuk, tűvel mindegyiket több helyen megszurkáljuk. (Ne magozzuk ki!) A vizet a cukorral és a fűszerekkel felfőzzük. Amikor forr, beletesszük a szilvát, és két per...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű