1 fej felkockázott káposzta
1 kockára vágott sárgarépa
2 evőkanál darált hagyma
1 evőkanál kristálycukor
fél teáskanál só
csipetnyi bors
0,5 dl tej
1,5 dl majonéz
1 evőkanál ecet
2 evőkanál citromlé
A káposztát és a répát egy tálba tesszük, hozzákeverjük a hagymát is. A többi hozzávalót egy kis edénybe öntjük és jól összekeverjük, majd ráöntjük a zöldségekre és jól összedolgozzuk, hogy mindenhova jusson, ezt követően hűtőbe tesszük és hagyjuk egy kicsit állni, majd kínálhatjuk.
A zsemléket vízbe áztatjuk, majd alaposan kinyomkodjuk. A répát és a zellert apró kockára vágjuk, majd a borsóval együtt sós vízben megfőzzük. Amikor kihűlt, hozzáadjuk az áztatott...
Elkészítési idő: 100 pec Nehézség: KönnyűCsiperke gombát (nyersen) uborka gyaluval jó vékonyra szeletelünk, majd hozzáadunk jó sok szintén jó vékonyra gyalult lila hagymát, borssal megszórjuk, az egészet megspricceljük ol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bacont kisütjük, kicsit kihűtjük, majd összemorzsoljuk. A salátaleveleket összevágjuk. A paradicsomot, avokádót, főtt tojást és főtt/grill csirkemellet felkockázzuk. Az újhagymá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást keményre főzzük. Kihűtjük. Apró kockákra vágjuk, majd villával is összetörjük, hogy még kisebb darabokká váljon. A vajat a tejföllel simára keverjük. Hozzáadjuk az összet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű