1 kg csirkemell
1 vöröshagyma
10 dkg gomba
2 dl tejföl
1 dl főzőtejszín
2 evőkanál mustár
petrezselyemzöld
só, bors
olaj
A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. A felkockázott húst hozzákeverjük és addig pirítjuk, míg feldobja a levét. A gombát leszűrjük és hozzákeverjük, fűszerezzük és öntünk alá egy pici vizet. Fedő alatt puhára főzzük. A tejfölt, a tejszínt és a mustárt összekeverjük, mikor a hús puha, felöntjük vele. Pár percig főzzük, majd megszórjuk a petrezselyemzölddel és fogyaszthatjuk.
A csirkecombot ledarálom,apró kockára vágott sajtot,sót,borsot,fokhagymaport,majoránna,grill,barbecue ,(tetszőleges fűszereket teszek) ,esetleg friss paprika kockákat ( nagyon fin...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKuracie prsia narežeme,ochutíme grilovacím korením a vyklepeme.Potom ich zrolujeme,viď obrázky.Poukladáme na vymastený pekáč alebo zapekaciu misu a zalejeme zmesou:2ks šľahačková s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyafánkhoz a megpucolt krumplit kockára vágjuk, és sós vízben puhára főzzük. Jól szétterítve nyújtódeszkára törjük egy krumplinyomóval, és megvárjuk, míg langyosra hűl. Közb...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézTegyél csirke combot a lassú tűződ aljára. Kombináld az 1/3 csésze csirke készletet, citromlevet és héjat, és öntsd rá a csirke combokat. Kis tálban olasz fűszer, hagymapor, fokhag...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű