(250ml csészével...tudod, a cup)
1 csésze fagyasztott borsó felengedve
1 gerezd fokhagyma (ha szereted, tehetsz bele többet is - én nem - de vigyázz, ne ess túlzásba. Kicsit aprítsd, vagy zúzd össze)
2 ek olívaolaj
1 ek citrom
1/4 csésze parmezán
egy marék menta (kicsit aprítsd)
néhány levél bazsalikom (kicsit darabold ezt is)
1/4 csésze dió, vagy fenyőmag)
nagyobb csipet só
Késes aprítóba az egésszel, és csak nyomd a gombot, amíg krémes nem lesz. Néha kapard le az edény faláról egy spatulával, hogy ne maradjanak benne darabok. Egy perc, és kész is vagy.
1. Bulgur preliti sa vrelom vodom u koju ste dodali kocku za supu, dodati ulje i dobro izmjesati pa ostaviti pokriveno da odstoji dok sve ostalo ne pripremite. 2. Luk sjeci n...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megfőzzük. (Ha nem mirelitből készítjük, akkor a répát a főzés után kockázzuk fel.) Amikor az alaposan leszűrt borsó és répa kihűlt, belekeverjük a felaprított nyers...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűTovábbi hozzávalók a majonézes céklához: 4 ek majonéz 2 evőkanál tejföl 1 evőkanál citromlé 1 evőkanál mustár Fehérbors, só 10 dkg dió, durvára törve A fenti hozzávalókból ö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A virslit megfőzöm, közben lila hagymát vágok nagyon vékony csíkokra, és besózom. 2. Megfőzöm a tojást is, majd megpucolom. 3. A sárgáját külön edénybe szedem, és összetö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű