Hozzávalók:75-g Szafi ch csökkentett liszt,12-g Szafi bambuszrozsliszt,20- g kokusztejpor,3-g szódabikarbóna,3-g himalája só,2-g fokhagymapor,2-g vöröshagymapor,3- tojás,100-g cukkini(reszelt hámozott)60-g szobahőmèrsèkletű víz
Reszeld le a cukkinit(levèt ne nyomd ki)keverd össze a száraz hozzávalókat külön a nedves hozzávalókat,ebbe tedd a cukkinit,majd öntsd egybe őket ès gyurd össze,5- perc pihentetés.Gyúrd át bambuszrozslisztes felületen.6- rèszre oszd,formázd zsemle formára.Sütőpapirral bèlelt tepsibe süsd(a tetejét tojásfehèrjèvel kend lé)20-25 p sütès
Dagasztás és kelesztés után 8 részre osztod a tésztát és zsemle formára gömbölyited a tésztáidat! Pihenteted kb 15 percet és kézzel laposra formázod a felgömbölyített tésztákat....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt a langyos vízben kevés cukorral keverve felfuttatjuk. Összekeverjük a többi hozzávalóval és az egyik tojással, és a tésztát jó alaposan, legalább 30 percig dagasztjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA lisztet beletesszük egy edénybe és egy kis fészket csinálunk a közepébe. Abba tesszük a kristálycukrot, az élesztőt, majd ráöntjük a langyos tejet. Amikor felfutott az élesztő,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz előtészta hozzávalóit a dagasztógép táljába este összekevertem, és éjszaka 13.5 órát kelesztettem. Reggel az előtésztához adtam a 300 g kenyérlisztet és a 100 g tejszínt. A gé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű