Hozzávalók:75-g Szafi ch csökkentett liszt,12-g Szafi bambuszrozsliszt,20- g kokusztejpor,3-g szódabikarbóna,3-g himalája só,2-g fokhagymapor,2-g vöröshagymapor,3- tojás,100-g cukkini(reszelt hámozott)60-g szobahőmèrsèkletű víz
Reszeld le a cukkinit(levèt ne nyomd ki)keverd össze a száraz hozzávalókat külön a nedves hozzávalókat,ebbe tedd a cukkinit,majd öntsd egybe őket ès gyurd össze,5- perc pihentetés.Gyúrd át bambuszrozslisztes felületen.6- rèszre oszd,formázd zsemle formára.Sütőpapirral bèlelt tepsibe süsd(a tetejét tojásfehèrjèvel kend lé)20-25 p sütès
A kétféle lisztet egy mély tálba öntjük, összekeverjük. A liszt közepébe mélyedést készítünk, beleöntünk 3 evőkanál tejet, csipetnyi cukrot szórunk bele, belemorzsoljuk az élesztőt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát megpucoljuk, lereszeljük, kevés fahéjjal, vaníliás cukorral, cukorral megpároljuk, és langyosra hűtjük, közben lecsepegtetjük. A hozzávalókból kelt tésztát készítünk, dupl...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit kenyérsütőgépbe rakom legalulra kerüljön a folyadék rá öntöm a többi hozzávalókat.Az élesztőt belemorzsolom.Bekapcsolom a gépet dagasztom,kelesztem vele.Addig...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz eredeti recepten csak annyit változtattam, hogy az útifűmaghéj helyett, útifűmaghéj lisztet használtam, ami nem egyenlő a darált útifűmaghéjjal! Dupla adagot készítettem, mivel...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes