HOZZÁVALÓK:
8 db kemény tojás
2 ek. libazsír
1 közepes fej apróra vágott lila hagyma
2 tk. mustár
só, bors, ízlés szerint
A kemény tojásokat meghámozzuk, és egész apróra vágjuk. Ha van tojásvágónk, először keresztben, majd hosszában tesszük bele a hámozott tojást, akkor pont jó kis kockákra vágja.) Összekeverjük a libazsírral, az apróra vágott lila hagymával, mustárral, sóval, és borssal. Nagyon egyszerű és nagyon finom!
A burgonyát enyhén sós vízben, héjában megfőzzük. Megtisztítjuk, és karikákra vágjuk. A lilahagymát is felkarikázzuk, és kevés sóval átforgatjuk. Salátalevet készítünk. Az ecetbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat feltesszük főni, a forrástól számított kb. 5 percig főzzük, majd a főzővizet leöntjük róla és hideg vízben kihűtjük, megpucoljuk. A sárgarépát meghámozzuk, és vékony c...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz édesburgonyát meghámozzuk, falatnyi kockákra vágjuk. Egy sütőpapírral bélelt tepsin egy rétegben elrendezzük, kevés olívaolajjal meglocsoljuk, megborsozzuk, sózzuk. Előmelegít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSütőpapírral befedünk egy nagy tepsit, belehelyezzük sorban a megmosott paprikákat. Előmelegített sütőben, kb. 180-200 fokon addig sütjük, míg az oldaluk megbarnul. Ha a salátába s...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű