1 cup milk
1 cup Italian bread crumbs
4 chicken breasts cut into halves (8 pieces)
1/4 cup margarine
1 cup chicken broth
2 cups whipping cream
1 tsp dried basil
1/8 tsp pepper
1 cup grated parmesan cheese
Optional: I like to pound and flatten the chicken out a little so it cooks evenly throughout.
Place milk and bread crumbs in seperate shallow bowls. Dip chicken in milk, then coat with crumbs. In a skillet over medium heat cook chicken in butter until browned on both sides. Remove chicken from skillet and keep in a 9x13 pan in the oven on warm.
Add chicken broth to skillet and stir to loosen up browned bits from pan. Stir in cream, basil, and pepper and bring to a boil. Turn heat to low and whisk in parmesan cheese. Pour sauce over the chicken and serve.
Egy tepsit vékonyan kikenünk olíva olajjal, majd beletesszük a csirkecombokat. Sózzuk, borsozzuk, majd beszórjuk szárnyak fűszerkeverékkel. 175 fokon 35 percig sütjük. Amíg a cs...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet sózzuk, borsozzuk, félkészre sütjük serpenyőben. 2. Ha kicsit kihűlt, tepsibe tesszük, ráfektetjük a sonkát, az ananászkarikákat, ezek közepébe egy-két szem megg...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkéhez a megmosott, szárazra törölt csirkeszárnyakat sózzuk, borsozzuk. Keverjük össze a pác hozzávalóit, felével vékonyan kenjük meg a szárnyakat. Hagyjuk állni 1 órát. Sütőp...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csonttal készült , hőkezelt húsoknak meg van a a plusz előnye hogy meg finomabb ételek születnek el belőlük. Ha nagyobb súlyú combokkal készülne az étel a főzési szakasz meg fog...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű