csirkemell
vegeta
bors
só
hagyma
gomba
kukorica
A csirkemellet vastagabb cérnákra metélem fel. A hagymát kis kockákra felkockázom, átlátszóra főzőm, vegetát, majoránnát, kis borsot teszek a hagymára, kicsit összefőzöm. Ráteszem a csirkemellet és fehérre főzöm. Közben teszem bele a gombát és a kukoricát. Kb 1 liter vizet öntök hozzá, 2 kiskanál sót teszek bele. Mikor már jó akkor hozzáöntöm a tejfölt, amit tejjel hígíttok fel és sima lisztet keverek hozzá.
A csirkemell szeleteket alaposan megtisztítjuk, kicsit lecsöpögtetjük, vékonyra klopfoljuk. Meghintjük sóval és grill fűszerkeverékkel. Egy serpenyőben 3-4 evőkanál olajat hevítün...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csonttal készült , hőkezelt húsoknak meg van a a plusz előnye hogy meg finomabb ételek születnek el belőlük. Ha nagyobb súlyú combokkal készülne az étel a főzési szakasz meg fog...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű1. A galambokat mossuk meg folyó víz alatt, töröljük szárazra, majd kívül-belül sózzuk, borsozzuk meg. 2. A töltött olívabogyókat metéljük apróra. 3. Készítsünk marinádot a f...
Elkészítési idő: 2-3 óra Nehézség: KönnyűA húst vágjuk apró kockára, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk állni egy kicsit. 3 evőkanál tejfölt, a tojásokkal, liszttel, a sóval, a borssal, a petrezselyemmel, 10 dkg reszelt sajtta...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes