1 tojás
1 tasak sütőpor
20 dkg rama
15 dkg Liszt
12 dkg cukor
20 dkg zab
Ízesítés
Pl vaníliás cukor
1 citrom héja plusz leve
Kókusz
Csoki
Kakaópor
Stb
Lisztet sütőporral ramaval osszegyurni
Tojás cukor zab ujra össze gyúrni
Hengereket formazni a tésztából
Cling filmbe tekerni
Fel óra fagyaszto
Ujjnyi vastag szeleteket vágni
Kicsit kilapitani
Legkeveres 175 fok
Amíg az alja kezd picit barnulni
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Két tepsit sütőpapírral kibélelünk és félretesszük. Egy tálban összekeverjük a lisztet a sóval, sütőporral és szódabikarbónával. A robotgépbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA barackízt rummal és 1 dl vízzel kikeverjük. A babapiskótákat belemártogatjuk, és egy kerek üvegtál alját kirakjuk vele. A Nutellát kikeverjük a Mascarpone krémmel, és megkenjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egész tojásokat a cukrokkal, sóval jó habosra keverjük, hozzáadjuk kanalanként a tejfölt, azzal tovább keverjük, végül a sütőporral elkevert lisztet apránként hozzászitáljuk,maj...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz 5 tojássárgáját a 4 ek vízzel habverővel elkeverem, majd cukor,liszt, sütőpor, egészen krémesnek kell lennie. Közben a fehérjét habbá verem, hozzá adagolom. Légkeverés 150fok...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű