1 tojás
1 tasak sütőpor
20 dkg rama
15 dkg Liszt
12 dkg cukor
20 dkg zab
Ízesítés
Pl vaníliás cukor
1 citrom héja plusz leve
Kókusz
Csoki
Kakaópor
Stb
Lisztet sütőporral ramaval osszegyurni
Tojás cukor zab ujra össze gyúrni
Hengereket formazni a tésztából
Cling filmbe tekerni
Fel óra fagyaszto
Ujjnyi vastag szeleteket vágni
Kicsit kilapitani
Legkeveres 175 fok
Amíg az alja kezd picit barnulni
Ha elkészült, a 7 tojás sárgájából és 30 dkg porcukorból készült krémmel leönteni, majd visszatenni a sütőbe, de már nem kell sütni! (Erre azért van szükség, hogy előbb megszár...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű- A kölest felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi, picit megkavarjuk, majd legalább egy órát ázni hagyjuk. - Utána a kölest leszűrjük, és egy kisebb lábasba tesszük. Főzzük is meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1 dl hideg tejjel elkeverjük a pudingport és a kakaót, a többi tejet felforraljuk. a pudingos kakaós tejhez hozzáadagoljuk apránként a felforralt tejet, majd visszatesszük a tűzre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csokit vízgőz felett olvaszd fel, keverd hozzá a kókuszolajat. A céklát hámozd meg, vágd apróra és főzd puhára. A cékla levéből tegyél félre 2-3 evőkanálnyit a díszítéshez. Még m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű