1 tojás
1 tasak sütőpor
20 dkg rama
15 dkg Liszt
12 dkg cukor
20 dkg zab
Ízesítés
Pl vaníliás cukor
1 citrom héja plusz leve
Kókusz
Csoki
Kakaópor
Stb
Lisztet sütőporral ramaval osszegyurni
Tojás cukor zab ujra össze gyúrni
Hengereket formazni a tésztából
Cling filmbe tekerni
Fel óra fagyaszto
Ujjnyi vastag szeleteket vágni
Kicsit kilapitani
Legkeveres 175 fok
Amíg az alja kezd picit barnulni
Elkészítése: Az ostyalapokat nedves konyharuha közé tesszük puhulni, de nem eláztatni. A kekszet ledaráljuk. A tejet, cukrot, van.cukrot, margarint felforraljuk, ( addig amíg mind...
Elkészítési idő:Elkészítés: A töltelék hozzávalóit aprítógépben darabosra daráljuk. (Adhatunk hozzá +1 tk. útifűmaghéjat.) A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 2/3-át egy közepes méretű tepsi alj...
Elkészítési idő:A vizet,margarint, kakaót és összeforraljuk. Hozzáadjuk a lisztet, szódabikarbónát és a cukrot, majd jól összekeverjük. Utoljára kerül bele a joghurt, tojás és a vaníliás cukor. 30...
Elkészítési idő: