1 tojás
1 tasak sütőpor
20 dkg rama
15 dkg Liszt
12 dkg cukor
20 dkg zab
Ízesítés
Pl vaníliás cukor
1 citrom héja plusz leve
Kókusz
Csoki
Kakaópor
Stb
Lisztet sütőporral ramaval osszegyurni
Tojás cukor zab ujra össze gyúrni
Hengereket formazni a tésztából
Cling filmbe tekerni
Fel óra fagyaszto
Ujjnyi vastag szeleteket vágni
Kicsit kilapitani
Legkeveres 175 fok
Amíg az alja kezd picit barnulni
8 tojásfehérjét , 8 evk cukorral habbá verünk, 8 evk lisztebe belekeverjük a sütőport, majd a két anyagot összekeverjük óvatosan. Világos barnára sütjük, ez lesz a tészta alapja....
Elkészítési idő:1. a vízbe rakunk egy kicsi sót és megfőzzük benne a darát (krémes állagúnak kell lennie és nem szabad hogy ropogjon a dara, ha megkóstoljuk) 2. a túrót összetörjük és összekeverj...
Elkészítési idő:A vajat és a csokoládét vízfürdőn olvaszd fel, nagyon sima krémet kell kapni. Mialatt olvad a csoki, késes aprítóban pörgesd meg a mogyorót. A felolvadt csokoládés masszát tedd a...
Elkészítési idő: 15 percA hozzávalókat összedolgozzuk. Fél centi vastagra kisodorjuk nyújtófával. – a 10 dkg lisztet kikeverjük a 10 dkg langyos zsírral – majd ezzel a masszával megkenjük a kinyújtott té...
Elkészítési idő: