fél kg csirkemell
2-3 közepes vörös hagyma
1 kaliforniai paprika
30 dkg zsenge zöldborsó
fél kg krumpli
só, bors, ízesítő, majoránna vagy brassói fűszer keverék
olíva olaj
friss petrezselyem zöld
A húst vékony csíkokra vágjuk, befűszerezzük, majd az olíva olajon mindkét oldalát fehéredésig megsütjük. A hagymát ketté vágjuk, hosszában felszeleteljük és hozzáadjuk a húshoz, ezzel sütjük együtt 15 percig, majd a kaliforniai paprikát felkockázzuk és ezt is hozzáadjuk. Amikor már majdnem puha a paprika, akkor jöhet a borsó amivel össze sütjük.A borsónak is jó puhának kell lenni, akkor lesz kész :)
A krumplit felkockázzuk bő olajban kisütjük és össze keverjük a zöldséges csirke mellel. Tetejét friss petrezselyem zölddel megszórjuk és tálaljuk.
A húst felkockázzuk, sózzuk és borsozzuk és olívaolajon megsütjük. A cukkinit és a padlizsánt meghámozzuk és felkarikázzuk. A paprikát is megtisztítjuk és vékony karikákra vágjuk....
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet felkockázzuk, fűszerezzük, átkenjük a zúzott fokhagymával, majd egy kevés olajban megpirítjuk. Amikor már majdnem kész hozzáadjuk a kockára vagdosott bacont is. Közb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkeszárnyak felső részét egy óvatos mozdulattal törjük meg, úgy hogy a tőnél lévő két csont kiugorjon. A vékonyabbik csontot felfelé toljuk és kihúzzuk. A szárny felső részét...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemájat jól megmosom megtisztítom és szűrőbe teszem, hogy jól lecsepegjen. A hagymát vékony karikára, a szalonnát apró kockára vágom, a paprika magházát eltávolítom és felkar...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű