6 púpozott ek gesztenyeliszt
4 db tojás
1 csipet só
1 ek xilit
2 dl víz (sima víz)
2 ek kókuszolaj
A hozzávalókat összekeverjük robotgéppel, mert a gesztenyeliszt hajlamos csomósodni. Kicsit hagyjuk állni, majd kiolajozott palacsintasütőben süssük ki.
Kb. 8 palacsinta lesz belőle.
Kis tepsi, előmelegített sima (!) sütő 175 °C A tészta összeállítás után pihenjen hűvösön 1/2 órát. Majd ketté kell osztani, az első részt kinyújtani, megszurkálni és félig megsüt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLépés 1 A tészta hozzávalóit annyi tejjel gyúrjuk össze, hogy ne essen szét, de lehessen sodorni. A gyúródeszkát megszórjuk kókuszreszelékkel, majd a tésztát kb. 1 cm vastagságúra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrom, majd fóliába csomagolom és legalább fél órára hűtőbe teszem. A vaníliakrémhez a tojássárgákat a keményítővel és a cukorral el...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót villával áttörjük, hozzáadjuk a többi hozzávalót, alaposan elkeverjük (villával, kanállal, kézi habverővel, stb.), egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát és 180 f...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű