6 púpozott ek gesztenyeliszt
4 db tojás
1 csipet só
1 ek xilit
2 dl víz (sima víz)
2 ek kókuszolaj
A hozzávalókat összekeverjük robotgéppel, mert a gesztenyeliszt hajlamos csomósodni. Kicsit hagyjuk állni, majd kiolajozott palacsintasütőben süssük ki.
Kb. 8 palacsinta lesz belőle.
tejföllel, a cukorral, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a kakaót. A masszát kétfelé szedjük. Egyik felét zsírozott, lisztezett tepsibe (25×30 cm) simítjuk. Ezután a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA leveles tésztát vékonyra nyújtjuk, 2 lapot sütünk belőle. A nyújtás előtt nézzünk ki magunknak egy tepsit a készletből, és igyekezzünk ennek megfelelő méretű lapokat sütni. Sütés...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA linzer alaphoz a lisztet összekeverjük a sütőporral és a porcukorral, elkeverjük benne a sót is. Elmorzsoljuk benne a kockázott, hideg vajat. Mikor már jó morzsalékos, mehet hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesKészítse elő a tortaformát a kizsírozásával. Melegítsd elő a sütőt 160°C-ra. Egy tálba keverd össze az összes száraz összetevőket, majd add hozzá a tojást, tejet, növényi olajat,...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes