10 kg marhahús
1.5 kg vöröshagyma
Főzzük
1. A tésztát sós vízben megfőzzük. 2. A hagymát megtisztítjuk és felszeleteljük, kevés olajon dinsztelni kezdjük és hozzáadjuk a húst is. 3. A paradicsomokat felszeleteljük...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz--A hússzeleteket kissé kiklopfolom, sózom, borsozom, liszttel megszórom, és kevés olajon mindkét oldalát pirosra sütöm. --A szeleteket kiveszem, és a visszamaradt olajban megpirí...
Elkészítési idő: 1ora Nehézség: KönnyűElső lépésben reszeld le a közepes fej hagymát. A darált marhahús legyen jó hideg, a hűtő leghidegebb részéből. Tedd egy tálba a húst. Add hozzá a reszelt hagymát, a 3/4 tk. őröl...
Elkészítési idő: munka: 1 óra Nehézség: Közepes1. A rostélyos szeleteket hártyáitól megtisztítjuk, az izmokat és a széleit átvagdossuk és húsverővel vékonyra kiverjük. 2. Törött borssal meghintjük, leöntjük olajjal és félór...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz