menu

Családireceptkönyv.hu

A világ legjobb sajttortája


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


250 g darált keksz
150 g Ráma
300-500 g Philadelphia / natur/ sajtkrém (ízlés szerint...)
100 g porcukor
100 g darált dió
1/2 l tejszín -vagy 2 cs tejszínpor
habfixáló
1 vaníliás cukor
1 ü meggybefőtt
1/4 l meggylé
tortazselé

Elkészítés:


A kekszet a Rámával kikeverjük, tortaformába nyomjuk.
A sajtkrémet a cukorral elkeverjük, és a kekszréteg tetejére kenjük. Rászórjuk a diót, erre rakjuk a kész tejszínt. Végül a gyümölcsöt, majd zselével leöntjük.
1 napra hűtőbe tesszük.

A világ legjobb sajttortája

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Torták,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Habos túrós
Habos túrós

Tészta 6 tojásos piskóta Krém: 30 dkg vajat, 30 dkg porcukorral habosra keverünk. 1/2 kg túrót, 1 csomag mazsolával, 2 csomag vaníliás cukorral, 2 evőkanál citromlével jól kik...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Citromtorta
Citromtorta

A tojások sárgáját a langyos vízzel összehabosítjuk,majd a cukorral fehéredésig verjük.Ekkor belekavarjuk a citromhéjat,majd a sütőporos lisztet,a legvégén meg a tojásfehérjék kemé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Heidelbeertorte - ohne Backen
Heidelbeertorte - ohne Backen

1. Schritt Für die Heidelbeertorte als Erstes die Zutaten vorbereiten. 2. Schritt Den Boden der Springform mit Backpapier auskleiden und bereitstellen. 3. Schritt Für den...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mascarponés-fehércsokis torta
Mascarponés-fehércsokis torta

A tojásokat kettéválasztjuk. A sárgáját a cukorral habosra keverjük. Belekeverjük a lisztet, majd a keményre vert tojásfehérje habbal lazítjuk. Kivajazott 21 cm-es kapcsos tortafor...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk