250 g darált keksz
150 g Ráma
300-500 g Philadelphia / natur/ sajtkrém (ízlés szerint...)
100 g porcukor
100 g darált dió
1/2 l tejszín -vagy 2 cs tejszínpor
habfixáló
1 vaníliás cukor
1 ü meggybefőtt
1/4 l meggylé
tortazselé
A kekszet a Rámával kikeverjük, tortaformába nyomjuk.
A sajtkrémet a cukorral elkeverjük, és a kekszréteg tetejére kenjük. Rászórjuk a diót, erre rakjuk a kész tejszínt. Végül a gyümölcsöt, majd zselével leöntjük.
1 napra hűtőbe tesszük.
Tészta 6 tojásos piskóta Krém: 30 dkg vajat, 30 dkg porcukorral habosra keverünk. 1/2 kg túrót, 1 csomag mazsolával, 2 csomag vaníliás cukorral, 2 evőkanál citromlével jól kik...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások sárgáját a langyos vízzel összehabosítjuk,majd a cukorral fehéredésig verjük.Ekkor belekavarjuk a citromhéjat,majd a sütőporos lisztet,a legvégén meg a tojásfehérjék kemé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Schritt Für die Heidelbeertorte als Erstes die Zutaten vorbereiten. 2. Schritt Den Boden der Springform mit Backpapier auskleiden und bereitstellen. 3. Schritt Für den...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat kettéválasztjuk. A sárgáját a cukorral habosra keverjük. Belekeverjük a lisztet, majd a keményre vert tojásfehérje habbal lazítjuk. Kivajazott 21 cm-es kapcsos tortafor...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz