250 g darált keksz
150 g Ráma
300-500 g Philadelphia / natur/ sajtkrém (ízlés szerint...)
100 g porcukor
100 g darált dió
1/2 l tejszín -vagy 2 cs tejszínpor
habfixáló
1 vaníliás cukor
1 ü meggybefőtt
1/4 l meggylé
tortazselé
A kekszet a Rámával kikeverjük, tortaformába nyomjuk.
A sajtkrémet a cukorral elkeverjük, és a kekszréteg tetejére kenjük. Rászórjuk a diót, erre rakjuk a kész tejszínt. Végül a gyümölcsöt, majd zselével leöntjük.
1 napra hűtőbe tesszük.
Keverj el 60 dkg túrót 30 dkg joghurttal és 3 evőkanálnyi frissen facsart citromlével. Áztass be 6 zselatinlapot, majd nyomkodja ki, s olvassza fel 1,5 dl vízben 5 dkg cukorral. Do...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1/2 l tejet felmelegítek, beleteszem a rumaromát, 3 evőkanál cukrot, és a vaníliás cukrot. Miután összekevertem, fogok egy csatos tortaformát, a babapiskótát egyenként beleáztatom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkeverjük a pudingport 3 ek cukorral és 3,5 dl tejjel. Ezt a keveréket sűrűre főzzük. A gesztenyemasszát átnyomjuk pl. krumplinyomón, és elkeverjük a porcukorral. Mehet hozzá a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKekszes alap A kekszet késes aprítóval morzsásra aprítjuk, majd összekeverjük a vajjal, és belesimítjuk egy kapcsos tortaforma (22 cm) aljába, majd hűtőbe tesszük. Krém A krémsa...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Nehéz