Hozzávalók: 1 kg liszt 2 csomag sütőpor 0,5 kg Rama margarin 0,40 kg porcukor 2 csomag vaníliás cukor 2 citrom reszelt héja 4 tojás sárgája 1-2 evőkanál tejföl töltéshez lekvár
A cukorral a tojásfehérjét jó kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a sütőporos lisztet. Kipapírozott tepsibe (35 x 35 cm) kenjük egyenletesen, és 160 fokos (légkeveréses) sütőbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAprítóba tettem négy nagy marék diót, ledaráltam, utána tettem bele a 20 dkg mazsolát, ami így apróra darabolódott. Ment bele egy evőkanál Holland kakaópor, lágyítottam rajta egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet és a vizet a narancs és citromhéjjal egy lábosban felforraljuk. Ha forr belekeverünk 1 csipet sót és a búzadarát. Kevergetve addig főzzük, amíg besűrűsödik és megduzzadnak...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta: Kezdjük azzal, hogy elkészítjük a margarint. Ha nincs leveles margarinunk, amit húzó margarinnak is hívnak és általában nagy tételben lehet kapni (szóval kis háztartások...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes