• alma
• cékla
• nyers gyömbér
• citromlé
• méz
• dió
• pici himalája só
• bors vagy borsolaj
• olívaolaj/tökmagolaj/mákolaj/kendermagolaj/dióolaj tetszés szerint, akár többféle keverve
1. A diót hideg vízben néhány órát áztatom, majd lecsepegtetem, esetleg száraz serpenyőben szárítom, kicsit pirítom.
2. Az almát és a céklát megtisztítom (az almát nem hámozom), nagylyukú reszelőn lereszelem.
3. A gyömbért apró lyukú reszelőn reszelem bele.
4. Meglocsolom citromlével és az olajokkal, pici sót is teszek hozzá, rácsorgatok 2-3 kiskanál mézet.
5. Jól összekeverem, kicsit állni hagyom.
6. A diót elég tálaláskor a tetejére szórni, de ízlés szerint bele is lehet keverni. A fotón mozzarellacsíkokkal díszítettem.
A pulykamellet vágjuk fel kisebb kockákra, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg a pirospaprikával, és adjuk hozzá a vékonyan felszeletelt fokhagymát. Ezután hagyjuk le...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Nudeln in Salzwasser al dente kochen. Essiggurken halbieren und in dünne Scheiben schneiden, Tomaten und Eier ebenfalls in kleine Stücke schneiden. Gurken, Tomaten und Eier...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A tojásokat keményre főzzük. 2.A sárgáját kivesszük, villával összetörjük, összekeverjük a majonézzel, a mustárral, és a tejföllel. 3.A tojások fehérjét csíkokra vágjuk, és öss...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zellert csíkokra vágjuk és citromos,sós vízben félpuhára főzzük. A majonézt a tejföllel és az ananász levével összekeverjük. Az összes alapanyagot csíkokra vágjuk és rétegezzük e...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű