2 dl joghurt
1 teáskanál citromlé
2 evőkanál koriander
fél teáskanál őrölt kömény
1 kígyóuborka
3 közepes paradicsom,
só,bors
Öszekeverjük a joghurtot,citromlevet.köményt,és az apróra vágott friss koriandert.Izlés szerint sóval,borssal ízesítjük.Az uborkát és a paradicsomot felkockázzuk,ráöntjük a keveréket.Azonnal kínáljuk.
A kalóriamentes majonézt összekeverjük a görög joghurttal, a sóval és a borssal, valamint ízesítjük a citrom levével. Az alma magházát kivágjuk és nagyobb kockákra vágjuk. Az a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálban keverjük össze a saláta összes hozzávalóját, és alaposan forgassuk össze. (Fontos, hogy reszelés után azonnal locsoljuk le az almát a citromlével, különben megbarnul.)...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felkockázzuk (kisebb kockákra), megszórjuk a gyros fűszerkeverékkel, hozzáadjuk az olajat és elkeverjük. A fűszerezett húst félretesszük (akár pár órára hűtőbe is te...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Erdélyi fejes saláta: Tejföl (ha sok ember van, vödröset veszek), mehet bele egy pici natúr joghurt (bár az eredeti recept nem írja), hogy lazítsam. Ebbe megy bele só, bors és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű