Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Császármorzsa


Írta:

Elk. idő: 30perc
Adag: 4-6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


30dkg búzadara
3 tojás
tej

Elkészítés:


Darát tojásokkal és annyi tejjel ami egy ujjnyira belepi össze kell keverni és fél- egy órát állni hagyni. Utána meleg olajon át kell sütni szép aranybarnára.

Trükkök, tippek, praktikák:


Házi baracklekvárral a legjobb!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ruman Imre
Tiramisu mousse
Tiramisu mousse

A forró vízben feloldjuk az instant kávét, kihűtjük. A mascarponét elkeverjük a porcukorral, hozzáadjuk a vanília kivonatot és a hideg kávét, simára keverjük. A tejszínt felv...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zongorabillentyű
Zongorabillentyű

A tésztának az anyagait összegyúrjuk, kinyújtjuk kb. fél centi vastagságúra. A diót összekeverjük a porcukorral és annyi lekvárral, hogy jól kenhető masszát kapjunk (ne legyen fol...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Csokis-kókuszos-mandulás zabpehely keksz
Csokis-kókuszos-mandulás zabpehely keksz

Ezeket jól összedolgozzuk, vizes kézzel golyókat formálunk belőle, majd a tepsiba lapítjuk, s készre sütjük.

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: minitunder
Almás krémes
Almás krémes

A tojássárgákat a cukorral, olajjal, vízzel habosra keverjük, hozzáadjuk a sütőport, lisztet, végül a tojások kemény habját óvatosan belekeverjük. Egy tepsit alufóliával kibélelün...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk