30dkg búzadara
3 tojás
tej
Darát tojásokkal és annyi tejjel ami egy ujjnyira belepi össze kell keverni és fél- egy órát állni hagyni. Utána meleg olajon át kell sütni szép aranybarnára.
Házi baracklekvárral a legjobb!
A forró vízben feloldjuk az instant kávét, kihűtjük. A mascarponét elkeverjük a porcukorral, hozzáadjuk a vanília kivonatot és a hideg kávét, simára keverjük. A tejszínt felv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztának az anyagait összegyúrjuk, kinyújtjuk kb. fél centi vastagságúra. A diót összekeverjük a porcukorral és annyi lekvárral, hogy jól kenhető masszát kapjunk (ne legyen fol...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűEzeket jól összedolgozzuk, vizes kézzel golyókat formálunk belőle, majd a tepsiba lapítjuk, s készre sütjük.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tojássárgákat a cukorral, olajjal, vízzel habosra keverjük, hozzáadjuk a sütőport, lisztet, végül a tojások kemény habját óvatosan belekeverjük. Egy tepsit alufóliával kibélelün...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű