1 doboz habtejszín
2 zacskó pudingpor (vanília)
0,8 liter tej
Teljes kiőrlésű vajas keksz, vagy sima háztartási keksz
A jegesedés:
3 evőkanál tej
220g porcukor
50g vaj (olvasztott)
3 evőkanál kakaópor (édesített)
csipet só
Pudingport keverjük el habverővel a tejben.Ezután a tejszínhabot felverve tegyük bele óvatosan.Az edény aljára tedd sorba a kekszeket aztán kend be a fele vaníliakrémmel.Egy másik réteg keksz jön.Egy tálban keverd össze a hozzávalókat a mázhoz Kend a mázat a tetejére spatulával. Ezután pihenjen a hűtőszekrényben (min. 6 órán át, vagy egy éjszakán át).
Osszegyúrni, dio nagysagu gombocokra osztani és a formaba rakni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tölteléket elkészítjük 1 nappal korábban. Hogy szilárd legyen ne folyós. Mák töltelék: A vízből és a cukorból sziruppot főzünk. Össze öntjuk és elkezdjük főzni, mikor elekzd a s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rizslisztet elkeverjük az útifűmaghéjjal, sütőporral, sóval, cukorral, fahéjjal, majd elmorzsoljuk a margarinnal, hozzáadjuk a mézet és a tojást és átdolgozzuk a tésztát. Mehet b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csokit apróra törjük és összekeverjük a dióval, liszttel és a sütőporral. A margarint habosra keverjük a cukrokkal és hozzáadjuk a lisztes keveréket és a 2 egész tojást. Összeke...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: Nehéz