1 doboz habtejszín
2 zacskó pudingpor (vanília)
0,8 liter tej
Teljes kiőrlésű vajas keksz, vagy sima háztartási keksz
A jegesedés:
3 evőkanál tej
220g porcukor
50g vaj (olvasztott)
3 evőkanál kakaópor (édesített)
csipet só
Pudingport keverjük el habverővel a tejben.Ezután a tejszínhabot felverve tegyük bele óvatosan.Az edény aljára tedd sorba a kekszeket aztán kend be a fele vaníliakrémmel.Egy másik réteg keksz jön.Egy tálban keverd össze a hozzávalókat a mázhoz Kend a mázat a tetejére spatulával. Ezután pihenjen a hűtőszekrényben (min. 6 órán át, vagy egy éjszakán át).
A tojásokat, az átszitált kakaóport és a cukrot egy fém keverőtálba tesszük és hidegen csomómentesre keverjük. A keveréshez legjobb, ha kézi habverőt használunk, azzal könnyen elos...
Elkészítési idő:A tojások fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját krémesre kavarjuk a cukorral, majd a diót is beledolgozzuk. A vizet kanalanként belekeverjük. A lisztet és a szódabikarbónát ös...
Elkészítési idő:Így készítheted el: Egy nagy tálban alaposan keverd össze a száraz hozzávalókat, add hozzá az olajat, a mézet és szükség szerint egy kis vizet, hogy gyúrható masszává álljon össze....
Elkészítési idő: 40 perc