-50 g Szafi Free kakaós zabpuding por
- 3 dl kókusztej (sima tej esetén 3,2 dl)
- kb. 30 g cukornak megfelelő édesítő
Keverjük ki a három összetevőt, majd folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, míg be nem sűrűsödik.
Ízlés szerint – például friss gyümölcsökkel – tálaljuk.
Míg más magas keményítőtartalmú pudingporok 100 grammra jutó szénhidrátértéke 80-85 gramm szénhidrát körüli értékkel bír, addig a Szafi Free zabpuding por, jóval kevesebb csupán 56,4 gramm szénhidrátot tartalmaz, 1 adag pudingpor pedig 13 gramm szénhidrátot tartalmaz! A természetesen előforduló rost és fehérjetartalmának köszönhetően alacsonyabb GI értékkel rendelkezik, így lassú felszívódású szénhidrátforrásként fogyaszthatjuk.
Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, színezőanyagot, ízfokozókat, tejterméket, szóját, glutént, magfélékét, tojásszármazékot és kukoricát!
1 adag pudingpor: 75 Forint!
A csokoládét kis darabokra vágjuk, a narancshéjat felkockázzuk. A lisztet elkeverjük a cukorral, a sütőporral, a a sóval, a csokikockákkal, és a narancshéjjal, majd hozzá adjuk a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tojásokat egészben felverjük, tovább kavarjuk az 1 bögre porcukorral, olvasztott vajjal. Hozzáadjuk a tejet és a sütőporral elkevert réteslisztet. A kivajazott tepsibe simítju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzitáljuk össze a lisztet és a sót egy nagy keverőtálba, majd tegyük hűtőbe egy pár percre. (A hűtés abban segít, hogy később jó minőségű leveles tésztát gyúrhassunk.) Ezalatt vá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBalogh Andrásné Anna Diós marlenka receptje: A tésztához 45 dkg liszt, 10 dkg puha vaj, vagy margarin, 2-3 ev.kanál méz, 20 dkg kristálycukor, 1.ev.kanál szódabikarbóna, 7 mokkáska...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű