- 1,5 kg egybe tarja
- 2 evőkanál mustár
- 3 teáskanál grill fűszerkeverék
- 2 teáskanál sült oldalas fűszerkeverék
- 3 evőkanál ketchup
- 2 evőkanál sertés zsír
- 1 evőkanál szójaszósz
- 1 evőkanál sweet sour édes savanyú csili szósz
- 1 dl víz
A húst a sütés előtti este megkenem a mustárral, és rászórom a fűszer keverékeket.
Egy nagyobb serpenyőbe sertés zsírt teszek, majd a tarja minden oldalára kis kérget sütök. Az így elősütött tarját a sült zsírral együtt a lasú főzőbe teszem. A ketchupot, a szójaszószt, és a csili mártást a hús tetejére kenem, hozzá adom a vizet, lefedem és kb 8 órán keresztül sütöm.
Az elkészült húst villával szét tépem, és összekeverem az edényben keletkező mártással.
Mosd meg és tisztítsd meg a sertéscsülköt, majd fogj egy akkora főzőedényt, amibe belefér a zöldségekkel együtt. Rakd is bele a húst, majd hámozd meg a sárgarépákat és vágd őket né...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felkockázzuk és átkenjük sóval, borssal, majd kevés olajban 4-5 percen át pirítjuk. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni 15-20 percet. Majd átrakjuk egy h...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Kb. 50-60 dkg sertés karajt felszeleteljük, jól kiklopfoljuk! 2. Sózzuk, borsozzuk! 3. Lisztbe megforgatjuk és egy kevés olajban hirtelen megsütjük! 4. A húsokat fel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű