Családireceptkönyv.hu

Kukoricás fasirt


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



40 dkg darált sertéshús
2 nagy burgonya
20 dkg kukorica (konzerv)
3 gerezd fokhagyma
2 tojás
3 evőkanál zsemlemorzsa
só, bors
olaj

Elkészítés:


A húst egy tálba rakjuk és a megtisztított, lereszelt burgonyát és zúzott fokhagymát is hozzáadjuk. A tojásokat is belekeverjük, a fűszerekkel és a zsemlemorzsával együtt, majd jól összegyúrjuk. Mikor már fasírt massza állagú, hozzáadjuk a kukoricát is és újra összedolgozzuk. Fasírtokat formálunk belőle és forró olajban kisütjük és már kínálhatjuk is.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Melinda
Anyu Sóletje
Anyu Sóletje

Hagymát zsíron megdinszteljük. Pirospaprikát rá és beletesszük a babot, a kockára vágott húst, vizet, sót és reszelt fokhagymát. Addig főzzük, amíg a bab megpuhul. Ekkor beletessz...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Karaj - Kárpáti borzaska - OK
Karaj - Kárpáti borzaska - OK

1. A hússzeleteket kiklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk. 2. A burgonyát meghámozzuk, nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük, és legalább fél óráig állni hagyjuk. 3. Ezután kissé k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Magyaróvári sertésszelet
Magyaróvári sertésszelet

A husi: A karajszeleteket kiklopfolom, sózom, borsozom és lisztbe forgatom. A gomba szeleteket kevés olajon megpárolom, a hús szeleteket forró olajba megsütöm, majd egy tepsibe t...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar brassói aprópecsenye
brassói aprópecsenye

A húst megmosom, majd csíkokra vágom. A szalonnát is felcsíkozom, a fokhagymát meg pucolom és apróra vágom. Egy lábosba teszem a szalonna darabokat és egy kicsit átpirítom, majd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk