Hozzávalók:0,5 kg négyzet alakú háztartási keksz,
2 dob nagy tejföl,
2 + 2 ek cukor,
2 + 2 cs van cukor,
2 ek baracklekvár,
Egy kisebb tepsit ki kell rakni egy sor kekszet.
Egy pohár tejfölt ki kell keverni 2 ek cukorral, meg két van cukorral,
Ezt kell a keksz tetejére kenni.
A krém tetejére egy újabb sor keksz.
utána egy pohár tejfölt kikeverünk 2 ek cukorral, 2 van cukorral, és 2 ek lekvárral.
Ezt a krémet kenjük a kekszre.
Betakarjuk egy újabb sor kekszel .
A tetejére mindkét krémből kiveszünk egy kicsit és és kissé összevissza rákenjük.
Vagy bevonjuk csokival.
A hozzávalókat összegyúrjuk, kinyújtjuk és kibélelünk vele 2 őzgerincformát. Krém: 4 tojássárgáját 25 dkg porcukorral, 1 csomag vaníliás cukorral kikeverünk. Hozzáadunk 10 dk...
Elkészítési idő:Az egész tojásokat a cukorral robotgéppel felverjük majd hozzá keverjük a lisztet, vigyázva, hogy ne törjön össze a hab. Sütőpapíros tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben kész...
Elkészítési idő:A mákos tésztához a 2 egész tojást a cukorral, a vaníliás cukorral kikeverjük. Utána hozzákeverjük az olvasztott margarint, a tejfölt, a darált mákot, a reszelt citromhéjat, a lisz...
Elkészítési idő: