20 dkg puffasztott rizs
15 dkg porcukor
5 dkg ráma
2 ek kakaópor
40 dkg mogyorókrém
20 dkg olvasztott tejcsoki
15 dkg ét csoki
1,5 dl tejszín
A puffasztott rizst egy mozsárban összetörjük.(nem a lapokban kaphatót használjuk, hanem a szemes kiszerelésű natúr ízesítésűt) Hozzáadjuk a porcukrot, a margarint, a kakaót, és jól összekeverjük, tepsibe simítjuk.
Elkészítjük a krémet. A mogyorókrémhez hozzáadjuk a vízgőz felett megolvasztott tejcsokit, és alaposan összekeverjük.A mogyorós krémet, a tepsibe tett masszára kenjük, és a hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen.
Vízgőz felett felolvasztjuk az étcsokoládét, hozzáadjuk a tejszínt, és jól összekeverjük. A süti tetejére öntjük, elsimítjuk, majd hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen.
Szeletelve tálaljuk.
A tepsibe szeleteljük fel.
a tészta hozzávalóit összekeverjük 3 részre osztjuk --a tésztát egyenként kisodotjuk egy nagyobb sütőlemez hátán s megkenjük külön külön a habbal -Hab -a tojások fehérjét felver...
Elkészítési idő: 401 összekeverem a - lisztet a sütőport a fahéjat és a kakaót . Utána összekeverem a szoba hőmérsékletű vajat ( 10 mp ) szoktam mikrózni. és a tojás sárgákat habosra keverem . Maj...
Elkészítési idő: 1-2 óra