50 dkg. spagetti
1 fej lilahagyma
zöldborsó, kukorica, pritamin paprika
1 szál sárgarépa
50 dkg. csirkemell
wok, vagy kínai fűszerkeverék
szójaszósz
vaj
olaj
só
cukor
A csirkét lehetőleg előző este befűszerezzük, és egy kevés szójaszószba áztatjuk.
Megfőzzük a tésztát.
A zöldségeket megtisztítjuk, majd a lilahagymát, a sárgarépát vékony csíkokra vágjuk.
A húst megpirítjuk egy kevés vaj és olaj keverékében.
Kiszedjük és félretesszük, majd ugyanebben a serpenyőben megpirítjuk a zöldségeket, kevés sóval, cukorral és szójaszósszal ízlés szerint ízesítjük.
A zöldségeket finom ropogósra pirítjuk (nem kell teljesen megpuhulniuk).
Kisebb adagokban rátesszük a tésztát a zöldségekre tovább ízesítjük a szójaszósszal, kevergetve kicsit pirítjuk.
A végén hozzákeverjük a húst.
Tálaljuk.
Én most fagyasztott vegyes zöldséget használtam hozzá. Szoktam egy pici vizet önteni a zöldségekre, tényleg keveset. Csak pár órát pácoltam a húst.
Forró vízben megfőztem az édesburgonyát, majd leszűrtem és pürésítettem. Hozzáöntöttem a kókuszreszeléket, a cassava garit és a kókuszolajat, majd masszává gyúrtam. A felezett szil...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNagy fazékba felrakom a tészta vizet, és kifőzöm sós vízben! 5-6-perc alatt megfő, leszűröm, és tálalható! 20-perc alatt kész!
Elkészítési idő: 15-20/perc Nehézség: Könnyű1. A liszthez hozzáadom a sót, szárított élesztőt, cukrot, langyos vizet, majd tésztát gyúrok belőle. 2. Kb. negyedórát szoktam keleszteni, közben feldarabolom a feltétet: hagym...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy kisebb edénybe öntsd 5 dl vizet, tegyél bele 2 kk sót és 1 ek maragint, és forrald fel. Amikor felforrt, vedd le a tűzről, és hagyd kihűlni. Miután kihűlt, keverj hozzá 1 zacs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű