A finomra vágott hagymát zsírban aranysárgára pirítjuk, beletesszük a finomra vágott fok hagymát, köménymagot, pirospaprikát, elkeverjük és kevés vízzel felengedjük. A megtisztítot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rizst a megszokott módon feltesszük főni, majd hozzáadjuk a borsót is és fűszerezzük. Amíg megfő, a kukoricát lecsöpögtetjük és az olajbogyót is felvagdossuk. Megfőzzük a virslik...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánt megmossuk, végeit levágjuk, hosszában félbevágjuk, majd kis (kb. 1x1 cm-es) kockákra vágjuk. Ha van időnk, jól besózzuk és 20 percig állni hagyjuk, majd lecsorgatjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonna zsírját kisütjük, kiszedjük egy tányérra, félrerakjuk. (Ha túl sok zsír sült ki belőle, leszedjük, hogy kb. 2 evőkanálnyi maradjon.) A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsoz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű