pipimell
kínai fűszer
vöröshagyma, paradicsompüré
só,cukor ,kevés ecet, gyömbér, kínai fűszer, kevés szójaszósz,
5-6 kanál baracklekvár
bébirépa
ananász
1.,A pipimellet sütés előtt a kínai fűszerrel kell pácolni, majd megpárolni.
2. A hagymát megsütni, és sűrített paradicsommal és vízzel és (vagy házi
befőtt paradicsommal) kell felengedni, és kell bele pár kanál étkezési keményítő.
-teszünk bele, sót, cukrot, kevés ecetet, gyömbért,kínai fűszert, egy kanál szójaszószt, 5-6 evőkanál baracklekvárt, és a bébirépát. Kis ideig kell főzni, míg megfől a répa.
Végül belek kell tenni a húst, és az ananászt.
- összeforraljuk, kóstolgatjuk, és ha kell még ízesítjük.
Köretként finom hozzá a Bulgur.
A sózott borba áztasd be az őszibarackot legalább fél órára. A csirkemellet klopfold ki, majd tedd rá az őszibarackot, és szórj a közepére reszelt sajtot. A húst hajtsd össze kis b...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. 7 tojást felteszünk főni. 2. A vegyes zöldséget pici vízben puhára pároljuk. 3. Közben a darált csirkemellet összedolgozzuk a zúzott fokhagymával, sóval, borssal és ízlé...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA combokat kicsontozom és pár metszéssel „megnyitom” a húst, hogy nagyjából mindenhol egyforma vastagságú szeletet kapjak. Megszórom mindkét oldalát a gyros fűszerkeverékkel, megl...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkisebb pogácsákat sütőben sütni (tepsiben sütőpapíron) félidőben megfordítani
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű