linkben
linkben
A babot előző este beáztatjuk. Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon aranysárgára pirítjuk, majd a leszűrt babot ráöntjük, a pirospaprikával megszórjuk és felengedjük vízze...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: KönnyűAz agar-agaron kívül a hozzávalókat aprítógépben turmixold össze, majd egy (lehetőleg tapadásmentes) lábasban láng fölött keverd hozzá az agar-agar port. Kevergesd pár percig, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gomba szárát kivágjuk, felaprítjuk. Az apróra vágott hagymát serpenyőben, kókuszolajon megdinszteljük, hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük, pár percig pároljuk. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Apróra vágjuk a vöröshagymát, és olajban megdinszteljük. 2. A gombát lereszeljük, és hozzáadjuk a hagymához. Megsózzuk, így hamarabb enged levet a gomba. 3. A rizst is hozzáad...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű