ez
piskóta:
http://streetkitchen.blog.hu/2014/12/19/karacsonyi_torta_414
dió:
http://hvg.hu/gasztronomia/20141223_Tokeletes_csemegekaracsonyi_karamellizalt
magok:
http://www.ritakonyhaja.hu/ajandek-konyhabol/3051-chilis-karamellizalt-magvak-recept.html
csokimousse:
http://sulvefove.nlcafe.hu/recept/Meggyes-csokimousse-torta
piskóta:
http://aledakonyhaja.blogspot.hu/2012/10/kaves-csokis-mousse-torta.html
Legjobb:
http://mandulasarok.blogspot.hu/2011/01/kave-mousse.html
Tetejére: csokoládé reszelék.Elkészítése: a tojások fehérjét gőz fölött kemény habbá verjük, majd belekeverjük a diót. Három lapot sütünk a masszából. Egy kb.30×40-s tepsit kibélel...
Elkészítési idő:A lisztet a zsírral elmorzsoljuk, a többi hozzávalót is hozzáadjuk és meggyúrjuk a tésztát. Ha túl kemény, adjunk hozzá még egy kevés tejfölt, de vigyázzunk, ne lágyuljon el. Mikor...
Elkészítési idő: 1 oraJól átkeverem és mérsékelt tűzön, kókuszzsíron addig pirítom míg szép aranybarna lesz, ahogyan a hagyományos császármorzsa készül. A maradék pudingporból rizstejjel elkészítem a pu...
Elkészítési idő: