3 közepes vinete (padlizsán)
1 fej lereszelt vagy apróra vágott hagyma
só, bors
fokhagyma(néhol tesznek bele)
majonéz
A vinetéket nyílt tűzön megsütjük, vagy egy fémlapon a kályhán, majd lehúzzuk a héját, míg meleg
Hozzáadjuk az apróra vágott, vagy reszelt hagymát, sót, borsot, majonézt ízlés szerint .
turmixolni is lehet, habosabb lesz
Egy kenyérre tegyél egy szelet sonkát, és egy lapka sajtot. Fedd le egy másik szelet kenyérrel, és tűzd meg néhány fokpiszkálóval. A tojást verd fel, sózd és borsozd ízlésed szerin...
Elkészítési idő: 10 Nehézség: KönnyűElőször is meg kell mosni a gyömbért, majd héjastul le kell reszelni. A citromot héjastul kockázzuk fel kis darabokra, de a magokat szedjük ki, a többi részt pedig tegyük bele egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldborsót kiválogatjuk és alaposan megmossuk, a húst kockára daraboljuk. A borsót a MAGGI Erõleves kockával, a MAGGI Füstölt ízű ízesítő kockával, valamint egy kevés cukorral és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűELKÉSZÍTÉS 1. Az egész csirkét szétbontjuk, megpirítjuk 3 dkg felforrósított vajon, majd sóval és borssal ízesítjük. Hozzáadjuk a megtisztított hagymát, a feldarabolt zellert, és...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes