menu

Családireceptkönyv.hu

Erdélyi padlizsánkrém


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 közepes vinete (padlizsán)
1 fej lereszelt vagy apróra vágott hagyma
só, bors
fokhagyma(néhol tesznek bele)
majonéz

Elkészítés:


A vinetéket nyílt tűzön megsütjük, vagy egy fémlapon a kályhán, majd lehúzzuk a héját, míg meleg
Hozzáadjuk az apróra vágott, vagy reszelt hagymát, sót, borsot, majonézt ízlés szerint .
turmixolni is lehet, habosabb lesz

Erdélyi padlizsánkrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Fruzsina
Kukoricakása
Kukoricakása

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtgolyó
Sajtgolyó

A hozzávalókat összekeverjük, vizes kézzel golyókat formázunk belőle. Megforgatjuk zsemlyemorzsában és bő forró olajban kisütjük.

Elkészítési idő: 0,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Cukormentes házi mogyorókrém
Cukormentes házi mogyorókrém

1. A mogyorót sütőpapíros tepsiben pörköljük légkeveréses sütőben 150 fokon 15 percig. Közben 2-3x rázogassuk meg a tepsit! 2. Ha kész, a tepsiből borítsuk a mogyorószemeket egy k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Répás cukkini chips
Répás cukkini chips

A sárgarépát és a cukkinit lereszeljük. Egy tálba rakjuk a reszelt cukkinit és répát, majd hozzákeverjük a reszelt sajtot és egy csipet borsot. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe ki...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk