Családireceptkönyv.hu

Erdélyi padlizsánkrém


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 közepes vinete (padlizsán)
1 fej lereszelt vagy apróra vágott hagyma
só, bors
fokhagyma(néhol tesznek bele)
majonéz

Elkészítés:


A vinetéket nyílt tűzön megsütjük, vagy egy fémlapon a kályhán, majd lehúzzuk a héját, míg meleg
Hozzáadjuk az apróra vágott, vagy reszelt hagymát, sót, borsot, majonézt ízlés szerint .
turmixolni is lehet, habosabb lesz

Erdélyi padlizsánkrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Maria
Értisztító fokhagyma tinktúra
Értisztító fokhagyma tinktúra

33 dkg megtisztított fokhagymát fokhagymaprésben szétnyomunk vagy ledaráljuk húsdarálón. Majd 10 napig áztatjuk 3 dl 96%-os gyógyszertárban kapható alkoholban és lezárt üvegben...

Elkészítési idő: 1/2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar „Étvágygerjesztő előétel.”
„Étvágygerjesztő előétel.”

Elkészítési mód: A 4 tömlős sajtkrémet nyomjuk bele egy mély edénybe, majd vágjuk apró darabokra és keverjük össze snidlinggel. A 4 összenyomott gerezd fokhagymát is keverjük bele...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Edit
Sonkás-sajtos táska
Sonkás-sajtos táska

1. A tészta hozzávalóit a fenti sorrendben beletesszük a kenyérsütőgépbe, és megdagasztjuk. 2. A töltelékhez valókat összekeverjük. 3. A tésztát vékonyra nyújtjuk, és egy nagyobb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk