Tészta:
5 tojás
5 ek cukor
5 ek liszt
2 ek kakaópor
Krém:
5 dl hulala
2 dkg kakaópor
1 tasak habfixáló
1 tasak vaníliáscukor
A tészta hozzávalóiból kakaós piskótát készítünk egy nagy méretű tepsiben.Félbe vágjuk.
A habnak valót a fixálóval és a vaníliás cukorral habbá verjük, majd félre teszünk egy keveset. A többibe belekeverünk 2 dkg kakaót.
Ezt a félbevágott piskótára kenjük, a fehéret a kakaós krém tetejére, majd rátesszük a felső lapot és csokival bevonjuk.
A túrót krumplitörővel áttörjük, hozzáteszünk 2 citrom levét és reszelt héját és a cukrot. A babapiskótát cukros tejben megforgatjuk és kirakjuk vele a tortaforma alját. A zselatin...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy lábasba beletesszük a cukrot, a kakaót, a tejet, a vajat, majd addig melegítjük, míg a vaj elolvad. Levesszük a tûzrôl, hozzáadjuk a mazsolât (elhagyható) , diót, rumaromát, m...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűRECEPT ELŐKÉSZÍTÉS Cseresznye tálca ellenőrzése: Egy vízforralóban keverje össze a két és fél csésze cukrot 10 evőkanál vízzel. Tegye a vízforralót a tűzre és hagyja forrni, amíg...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes