Tészta:
5 tojás
5 ek cukor
5 ek liszt
2 ek kakaópor
Krém:
5 dl hulala
2 dkg kakaópor
1 tasak habfixáló
1 tasak vaníliáscukor
A tészta hozzávalóiból kakaós piskótát készítünk egy nagy méretű tepsiben.Félbe vágjuk.
A habnak valót a fixálóval és a vaníliás cukorral habbá verjük, majd félre teszünk egy keveset. A többibe belekeverünk 2 dkg kakaót.
Ezt a félbevágott piskótára kenjük, a fehéret a kakaós krém tetejére, majd rátesszük a felső lapot és csokival bevonjuk.
A vajat a liszttel elmorzsoljuk, majd a többi hozzávalóval tésztát gyúrunk. Amíg a tölteléket készítjük, mehet a hűtőbe pihenni. A tojásfehérjéből kemény habot verünk a porcukorra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA margarint kicsit mikróban megpuhítjuk, majd habosra keverjük. Hozzá adjuk a cukrot, majd a tejfölt, a tojásokat és a tojás sárgákat. Ezzel tovább keverjük. A mézet a szódabikar...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet apróra tördeljük, majd a lap többi hozzávalójával együtt tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk. A tésztát kettőbe osztjuk és a felét egy sütőformába simítjuk. A ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrni és 12 órára hűtőbe tesszük . Ha sósat akarunk akkor erősebben sózzuk , ha édesen akkor majd porcukrozzuk ha kisül .
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű