Mustár
Fokhagyma
1 dl olívaolaj
Só
Bors
Kakukkfű
2 db csirkemell
2 db alma
20 dkg reszelt sajt
A mustárt az összezúzott fokhagymával, olíva olajjal, sóval, borssal, kakukkfűvel egynemű masszává keverjük. A csirkemelleket vékonyra felszeleteljük, ráöntjük a masszát, és alaposan elkeverjük. Egy jénait kivajazunk, belefektetjük a húsokat, az almákat felkarikázzuk, befedjük vele a húsokat, megszórjuk a reszelt sajttal, fóliával befedjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 45 percig sütjük.
krumplit hajában félig megfőzzük, meghámozzuk, és vékony karikára szeleteljük. A megtisztított csirkét a szalonnabőrrel (vagy egy szelet szalonnával) bedörzsöljük. Egy akkora t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegpucolom az összes zöldséget, a krumplit, ha régi, kockára vágom. A répát vastagabb szeletekre, stb.. Nagyon finom benne a gomba, általában az sem marad ki, vagy a cukkíni, padli...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkehúst csíkokra vágjuk. Megszórjuk a fűszerkeverékkel, meglocsoljuk az olajjal, és hagyjuk félórát pihenni. Utána serpenyőbe tesszük, és megsütjük, megpirítjuk a húsfalatokat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet kicsontozom, lehártyázom, hosszú csíkokra vágom. Néhány kanál olajban elkeverem a fűszerkeveréket, ízlés szerint paprikakrémet adok hozzá, és alaposan elkeverem. Ch...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű