70 dkg finom liszt
30 dkg zsír
10 dkg margarin
1 evőkanál tejfől(Ha nem áll össze a tészta)
20 dkg porcukor
4 db tojás sárgája
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
1 citrom reszelt héja
Töltelék:
Kb:350-400 g házi sárgabarack lekvár
A hozzávalókat egy tálba rakom,jól összedolgozom,gyorsan de alaposan.
Hűtőbe rakom 2-3 órára vagy egy éjszakára.Nyújtom,szagatom 180 fokon sütöm.Megvárom míg kihűlnek,lekvárral megtöltöm porcukorral szórom.
A puha margarint / vajat, a kétféle cukrot, a sót, a tojásokat és a vaníliás cukrot kikeverjük. A lisztben elkeverjük a szódabikarbónát és a nedves hozzávalókhoz adjuk. A csokit és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA 4 tojássárgáját, 10 dkg cukrot, 12 dkg zsírt, 3 dkg kakaóport, 3 dl tejet, 30 dkg lisztet és 1 csomag sütőport simára keverünk, és sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük, tűpróbá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mascarponét habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a kókuszreszeléket, majd elkeverjük. A masszából vizes kézzel golyókat formázunk. Egy tálcára vagy nagy...
Elkészítési idő: Több mint 60 pe Nehézség: NehézElkészítése: A kekszet a vajjal összekavarjuk, lekapcsolható oldalú sütőformába simítjuk és 170 fokos sütőben 10 percen át szárítjuk. A citromos joghurtot a porcukorral kikavarjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű