4 egész tojás
20 deka kristály cukor
20 deka finom liszt (sima liszt)
1 egész sutopor
8 EK meleg víz 2 EK étolaj
A tojásokat szét választom, fehérjét kezdem verni csipet sóval majd folyamatosa adom hozzá a kristálycukrot, jó kemény habbá verem majd hozzá keverem a tojások sárgaját, étolajat s a meleg vizet. Nagy fokozaton még jó habosra kevertetem majd bele szitálom a sima lisztetet és a sutoport, ezt már kézi habverobel keverem bele. Sutopapírral bélelt 27-s tortasutobe tesem és elomelegített sutobe rakom. 180 fokon kezdem sutni majd kb. 10 perc után leveszem a fokot 150-160 fokra,,,a suto erosségétol fugg. Az én sutomben 35 perc alatt sul meg, lekapcsolom a sutot, az ajtót félig megnyitom és 5 percre hagyom még a sutoben majd kivesem a sutobol s a tortasutoben is hagyom langyosra kihulni majd kiveszem belole, leszedem a sutopapírt és rácson hagyom kihulni. Ha 3 tojásból szeretnétek sutni :
A sütőt melegítsd elő 170 fokra. A tésztához a hozzávalókat alaposan keverd össze, majd simítsd kb. 20-22 cm átmérőjű sütőtálba. A sajttorta töltelékéhez a mascarponét a cukorra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz aszalt sárgabarackot 15 percre vízbe áztatjuk. A friss gyümölcsöt megmossuk félbevágjuk és kimagozzuk. A margarint a cukorral és csipetnyi sóval eldolgozzuk, majd a tojásokat és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A kekszet apróra törtjük és egy tálba tesszük, hozzáadjuk a többi alapanyagot is és robotgéppel összedolgozzuk. Az egészet sütőformába simítjuk. 2. Közben a habot felverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű