6 csirkecomb
70 dkg megtisztított burgonya
1 nagy paradicsom
4 gerezd fokhagyma
fél teáskanálnyi curry
0,5 dl szára vörösbor
só, bors
olaj
A megtisztított burgonyát felvagdossuk és olajjal kikent tepsibe tesszük. A húsokat átkenjük sóval és borssal, rátesszük a burgonyára. A paradicsomot a fokhagymával együtt összeturmixoljuk és belekeverjük a curryt és a vörösbort is, ráöntjük a húsra. 2-3 evőkanálnyi olajat is eloszlatunk rajta és 40-45 percen át 180 fokos sütőben lefedve sütjük. Időközben a húsokat megforgatjuk, hogy minden oldaluk jól megpiruljon. Ha szükséges, öntünk hozzá még egy kevés vizet, hogy ne legyen túl száraz a hús.
Elkészítés: A padlizsánt egészben megsütjük, majd szeletekre vágjuk. A krumplit megfőzzük, és szintén felszeleteljük. A húst borssal, pirospaprikával, kakukkfűvel, zsályával és...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A csirkemellet apró kockákra vágjuk. 2. A töltelékhez 3 evőkanál tejfölt, felvert tojásokat, a liszttel, sóval, borssal, petrezselyemmel, reszelt sajttal, apró kockákra vágo...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéza megpuvolt apróra szelt hagymát az olajon megpároljuk majd hozzá adjuk a májat fűszerezzük..felöntjük kevés vízzel puhára főzzük a riszt is megfőzzük
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A májszeleteket megsütjük. 2. Megkenjük ketchuppal, beborítjuk sajtszeletekkel, és addig visszatesszük a sütőbe - vagy grillbe - amíg a sajt rá nem olvad.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz