Családireceptkönyv.hu

Gombakrém melegszendvicshez


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1kg gomba /lehet vegyesen/.
vöröshagyma, fokhagyma, 10 dkg szalonna,
pirospaprika, bors, kakukkfű, só.

Besamell mártáshoz: vaj, liszt és tej.

Elkészítés:


Először megpirítjuk a szalonát, /el is hagyható, de jó ízt ad neki/
A gombából pörköltet készítünk, majd késes robottal összeaprítjuk.

10 dkg vajon megmelegítünk 2 ek lisztet, /nem pirítjuk barnára/ és annyi tejet adunk hozzá, hogy inkább keményebb állaga legyen. Szerecseny dióval ízesítjük. És ha még kell hozzá só akkor adunk hozzá.

A gombakrémet apránként hozzáadagoljuk, gazdagíthatjuk még petrezselyem zöldjével.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Roberta
Brassói
Brassói

A húst csíkokra vágom, a vöröshagymát és fokhagymát megpucolom. A szalonnát ujjnyi vastag csíkokra vágom és egy serpenyőben felteszem sülni. A vöröshagymát apró kockákra vágom. A...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Edit
GYÜMÖLCSLEVES
GYÜMÖLCSLEVES

3-4 almát meghámozva annyi vízbe tenni ami éppen ellepi. Pici sóval ízesíteni. Amíg puhul az alma a habarást kell elkészíteni. Kókusztej+ rizstej+ 1-2 ek lisztet csomómentesre kava...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Ki kellene törölni
Ki kellene törölni

.

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Édes burgonya Fries
Édes burgonya Fries

Melegítsük elő a sütőt 425 ° F / 220 ° C. 2. Vágja édesburgonya be krumpli és összekapcsolják egy nagy tál olívaolaj, rozmaring, só, bors. 3. Helyezzük egy rétegben egy tepsibe b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk