Egy turmixgépben simára pürésítjük az uborkát az alaplével vagy a vízzel, a hagymával, a zöldfűszerekkel és a citromlével. Aztán egy nagy keverőtálban vagy egy legalább 2 literes k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBekapcsoljuk a sütőt 120 fokra. A tojásfehérjét gőz felett elkezdjük habbá verni, majd fokozatosan hozzáadagoljuk a cukrokat. Addig verjük, míg szép, fényes, kemény habot kapunk....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűdrfg
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKikeverjük rummal a gesztenyemasszát. A sütőpapírra egy téglalapot kenünk a masszából, ami akkora legyen, hogy illeszkedjen az őzgerincformába. Belehelyezzük a formába úgy, hogy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű