Családireceptkönyv.hu

Kolbász recept


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


10 kg darált hús, 23 dkg só, 3 dkg bors, 10 dkg piros paprika, 1,5 dkg kömény, 3 dkg fokhagyma. És 5 dkg csípős paprika.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Meggyleves hidegen
Meggyleves hidegen

A citromot felkarikázzuk. Egy fazékba öntünk, annyi vizet amennyi levest szeretnénk. Beletesszük a cukrot, sót, teatojásban a fahéjat és a szegfűszeget. Beletesszük a meggyet, ci...

Elkészítési idő: 1
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tepsis sajtos burgonyapüré – kiváló köret húsokhoz
Tepsis sajtos burgonyapüré – kiváló köret húsokhoz

burgonyát megfőzzük, mintha burgonyapürét készítenénk. A puha, főtt burgonyát leszűrjük, majd alaposan (csomómentesre) áttörjük. Az áttört burgonyát egy nagyobb tálba tesszük. Eg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Hideg joghurtos céklaleves
Hideg joghurtos céklaleves

1. A céklát meghámozzuk és belereszeljük egy leveses fazékba. Annyi vízzel felöntjük, hogy éppen ellepje. Megsózzuk és megfőzzük, de vigyázzunk, ne főzzük szét. A cékla maradjon ha...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Francia mákos krémes
Francia mákos krémes

Elkészítése: A mézes lap hozzávalóiból 2 lapot sütünk egy 22*38 cm-es tepsin, majd hagyjuk kihűlni. A mákos piskótához a tojás sárgájákat habosra kavarjuk a 10 dkg cukorral,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk