Családireceptkönyv.hu

Olasz gombóc levesbetét


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



Olasz gombóc
Hozzávalók: 3 dkg reszelt sajt, liszt, só, bors, 2 tojás.
Elkészítése: Egy dl vizet törött borssal jól felforralunk. Annyi lisztet keverünk bele, hogy galuska keménységű tésztát kapjunk. Hozzákeverjük a reszelt sajtot, és 1-2 percig meleg felett keverjük. Kihűtjük, belekeverünk 2 tojást, és jól eldolgozzuk. Kis gombócokat formálunk belőle, a levesbe főzzük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Tejszínes barackleves
Tejszínes barackleves

A barackokat meghámozzuk, 3-4 db kivételével összedaraboljuk, és a fűszerekkel együtt bő 1,7 l vízben megfőzzük. A levével együtt összeturmixoljuk, visszatesszük a tűzre. A mara...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar kezdőlap a szeretet receptje
kezdőlap a szeretet receptje

Végy egy kiló meleg szeretetet, Szitáld a türelem szitáján, Nehogy pletykamag kerüljön bele. Adj hozzá egy liter bátorságot, Három deci szorgalmat És egy csipetnyi jóságot. A...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Málnaleves
Málnaleves

Az egészet összeturmixoljuk, majd tálalásig hűtőbe rakjuk (ízlés szerint leszűrjük).

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Csoki? Tátra?
Csoki? Tátra?

Elsőként a ganázst készítettem el, amihez tejszínt melegítettem össze csokoládéval, folyamatosan kevergetve addig, amíg a csoki teljesen elolvadt. Ezután édesítettem (sűrűn tesztel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk