40 dkg csirkemell
3 zöldpaprika
1 kisebb zellergumó
1 nagyobb savanyú alma
2 nagy paradicsom
1 teáskanálnyi ételízesítő
só, bors
olaj
A húst megmossuk és csíkokra vágjuk, majd egy olajjal kikent tepsibe tesszük. A zellert, a paprikát és az almát is megtisztítjuk, szeletekre vágjuk és ráhalmozzuk, majd fűszerezzük az egészet. A paradicsomokat nagyobb darabokra vagdossuk, ezzel beborítjuk a zöldségeket és a húst. Egy kevés olajjal meglocsoljuk és mehet is a sütőbe. 30-35 percen át sütjük 180 fokon, néha megforgatjuk, hogy a hús és a zöldségek is jól átsüljenek.
Villával összetörjük a fetát, és kikeverjük a bazsalikommal, a fokhagymával, valamint kevés borssal. A 2 csirkemellből 8 nagyobb, vékony szeletet vágunk, ezeket kiklopfoljuk, sózz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát felszeleteljük, nem kockázzuk, és a fokhagymát vékony szeletekre vágjuk. Egy serpenyőben felmelegítjük a libazsírt. Üvegesre pirítjuk a zsíron a vöröshagymát,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűegy lábosba teszek 2-2 db sárga répát,fehér répát.1 fej hagymát,3-4 gerezd fokhagymát,fel karikázva,a csirke húst be sózom,borsozom,kicsi majoránna,,(egy kicsit hagyom állni)a zöl...
Elkészítési idő: 1 öra Nehézség: Könnyű