40 dkg csirkemell
3 zöldpaprika
1 kisebb zellergumó
1 nagyobb savanyú alma
2 nagy paradicsom
1 teáskanálnyi ételízesítő
só, bors
olaj
A húst megmossuk és csíkokra vágjuk, majd egy olajjal kikent tepsibe tesszük. A zellert, a paprikát és az almát is megtisztítjuk, szeletekre vágjuk és ráhalmozzuk, majd fűszerezzük az egészet. A paradicsomokat nagyobb darabokra vagdossuk, ezzel beborítjuk a zöldségeket és a húst. Egy kevés olajjal meglocsoljuk és mehet is a sütőbe. 30-35 percen át sütjük 180 fokon, néha megforgatjuk, hogy a hús és a zöldségek is jól átsüljenek.
A hússzeleteket mosd meg, csöpögtesd le, és klopfold maximum 0,5 cm vastagságúra – hogy ne égjen meg a panír, de megsüljön a hús is. Ízlés szerint sózd, borsozd a szeletek mindkét...
Elkészítési idő:A kacsát kis darabjaira vágom (a combokat kettőbe, a mellet hosszában és keresztben is kettőbe, a hátát ugyancsak kettőbe, a szárnyakat is kettőbe). Minden húsdarabot jól megsózok....
Elkészítési idő: 2 óra1. A mellfiléket lapjában bevágjuk, kihajtjuk, kissé kiverjük, majd a kétféle gulyáskrémmel megkenjük. A sajtot lereszeljük, a húsra szórjuk, amit ezután feltekerünk. Kívülről enyh...
Elkészítési idő: 1,5 h