40 dkg csirkemell
3 zöldpaprika
1 kisebb zellergumó
1 nagyobb savanyú alma
2 nagy paradicsom
1 teáskanálnyi ételízesítő
só, bors
olaj
A húst megmossuk és csíkokra vágjuk, majd egy olajjal kikent tepsibe tesszük. A zellert, a paprikát és az almát is megtisztítjuk, szeletekre vágjuk és ráhalmozzuk, majd fűszerezzük az egészet. A paradicsomokat nagyobb darabokra vagdossuk, ezzel beborítjuk a zöldségeket és a húst. Egy kevés olajjal meglocsoljuk és mehet is a sütőbe. 30-35 percen át sütjük 180 fokon, néha megforgatjuk, hogy a hús és a zöldségek is jól átsüljenek.
1. A csirkét feldarabolom, megsózzuk, majd 1 órát állni hagyom. 2. Utána, paprikás lisztbe forgatom. 3. Teflon tepsibe, szorosan egymás mellé rakom a csirkedarabokat. 4...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézSerpenyőben 2 ek. olajon a húst megpirítani, kivenni és félretenni. Takarékon a hagymát aranybarnára sütni. Vissza rá a hús+ borral összekevert mustár, bor. Így felforralni és be...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kuglóf formát zsírozzuk, zsemlemorzsával megszórjuk és kibéleljük baconnal. A csirkemelleket kockára vagy csíkokra vágjuk, borsozzuk és flekken fűszerrel befűszerezzük. Befűszere...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA megmosott és szárazra törölt húst enyhén kiklopfoljuk, megszórjuk sóval, borssal. Egy palacsintasütőben kevés étolajat felhevítünk, és a hússzeletek mindkét oldalát fehéredésig...
Elkészítési idő: 35 oerc Nehézség: Könnyű