12 csirkeszárny
5 evőkanál ketchup
4 evőkanál méz
3 gerezd fokhagyma
1 evőkanál szójaszósz
1 evőkanál magos mustár
1 teáskanál szárított chili
só
bors
A szárnyakat mosd meg, tisztítsd meg. Ha szükséges, egy kés segítségével kapargasd le róluk a maradék szőrt vagy a tollat, a szárnyvégeket távolítsd el, sózd meg a húst. A páchoz egy zárható edényben keverd össze a mustárt, a ketchupot, a szójaszószt, add hozzá a chilit, a borsot, nyomd hozzá a fokhagymát. Jól forgasd meg a szószban a szárnyakat, zárd le, és legalább egy éjszakán keresztül hagyd a pácban.
Másnap a fűszeres húst rendezd vajjal kikent tepsibe. Fóliázd le, és rakd 180 fokra előmelegített sütőbe. Ellenőrizd többször, nehogy megégjen. A csirke körülbelül 40 perc alatt megpuhul. Akkor vedd le róla a fóliát, és süsd jó ropogósra még további tíz perc alatt.
A snidlinget, jalapenot, paradicsomot és a bacont apróra vágjuk. A bacont kipirítjuk, leszűrjük. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott snidlinget, jalapenot, pa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pulykamellet hideg vízzel leöblítjük, konyhai papírtörlővel leszárítjuk, és zsebet vágunk bele a töltelék számára. A kenyeret apró kockákra vágjuk, és 1 ek olajon megpirítjuk. A...
Elkészítési idő: 1,5 h Nehézség: Közepes1. A csirkemelleket szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, egy picit állni hagyjuk, majd kiklopfoljuk. 2. A húsokat beleforgatjuk először a lisztbe, a tojásba, majd pedig a resz...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA burgonyát meghámozzuk és sós vízben megfőzzük. Egy serpenyőben megpirítjuk a hagymát egy olívaolaj csepegtetésében, majd hozzáadjuk az őrölt marhahúst sóval és borssal. Addig főz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű