8 db csirkeszárny
4 tk ketchup
4 tk olívaolaj
só
Keverjünk simára 4 tk ketchupot 4 tk olívaolajjal. Forgassunk bele 8 db csirkeszárnyat, sózzuk meg őket, majd rendezzük el sütőtálcán.
2.
Süssük 200 fokon 25 percig, azután fordítsuk meg mindet, és süssük további 10-15 percig. Akkor jó, ha a máz ragacsos-ropogós.
Elkészítés: Jól összekeverjük az összes hozzávalót. Veszünk egy alufóliát. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára. . Lezárjuk, mint a cukorkákat a két végén megteke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajon megpirítjuk a fűszerrel meghintett májat, mindkét oldalán.Szükséges fedő hozzá, nehogy pattogjon! A végén sózzuk! A burgonyát megfőzzük sós vízben, majd áttörjük. Sózzuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kacsacombot sózzuk, borsozzuk. A negyedekre vágott hagymával és almával tűzálló tálba tesszük. Aláöntjük a vizet. Fóliával lefedve 175 fokos sütőben addig sütjük, amíg a hús puhá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát, fokhagymát,gyömbért megdinszteljük a fűszerek hozzáadásával, majd a csirkemellet rádobjuk, hirtelen megsütjük,hogy szaftos maradjon. Ezután hozzáadjuk a paradicsompürét,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű