Családireceptkönyv.hu

ROPOGÓS CSIRKESZÁRNY


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


8 db csirkeszárny
4 tk ketchup
4 tk olívaolaj

Elkészítés:


Keverjünk simára 4 tk ketchupot 4 tk olívaolajjal. Forgassunk bele 8 db csirkeszárnyat, sózzuk meg őket, majd rendezzük el sütőtálcán.

2.
Süssük 200 fokon 25 percig, azután fordítsuk meg mindet, és süssük további 10-15 percig. Akkor jó, ha a máz ragacsos-ropogós.

ROPOGÓS CSIRKESZÁRNY

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Húsgolyók gombaszósszal (Sóbors)
Húsgolyók gombaszósszal (Sóbors)

A húsgolyóhoz keverjünk össze mindent egy tálban, kivéve az olajat. Gyúrjuk jól össze a masszát. Készítsünk belőle kb. 16-18 húsgolyót. Egy serpenyőben forrósítsunk fel 2 evőkan...

Elkészítési idő: 15+35 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fokhagymás-petrezselymes panírban sült csirkecsíkok
Fokhagymás-petrezselymes panírban sült csirkecsíkok

A megtisztított csirkét vékony, kb. 2*8 cm nagyságú csíkokra vágjuk. Meghintjük sóval és hagyjuk kicsit állni. Ahogyan a rántott hús elkészítésekor, három tálkát készítünk. Az első...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fokhagymás fűszeres csirke borban
Fokhagymás fűszeres csirke borban

A fokhagymát megtisztítjuk és egészben pirítani kezdjük egy kevés olívaolajban, majd hozzáadjuk a felszeletelt csirkét és 9-10 percen át pirítjuk, közben kavargatjuk, hogy minden o...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Tárkonyos palócos csirkeragu
Tárkonyos palócos csirkeragu

A felaprított vöröshagymát olajon megdinszteljük. Beletesszük az őrölt paprikát, a tárkonyt, majd hozzáadjuk a felkockázott csirkehúst. Pirítás után felöntjük vízzel, hogy el...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk