200 g rizsliszt
1 pohár (125 g joghurt)
1 ek szezámmag
1 tk só
1 tk olaj
A sütőt 180 fokra előmelegítem. Az alapanyagokat kb. fél deci vízzel összedolgozom úgy, hogy égetett tészta-sűrűségű masszát kapjak. Csillagcsöves habzsákba töltöm, majd 5 centi átmérőjű csigákat nyomok belőle egy sütőpapírral bélelt tepsire. 30-40 percig sütöm, amíg aranybarna lesz.
Finom ropogtatnivaló, ami akár krémlevesek mellé is tökéletes.
Reszeljük le a cukkinit hosszúkásra és tegyük a kiolajozott serpenyőbe pirulni. Verjük fel a tojásokat majd adjuk hozzá az apróra vágott zöld fűszert, a sót és az őrölt borsot és ö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megpucoljuk, vékony karikákra vágjuk, felkarikázzuk a kolbászt is. A felhevített vajon összesütjük, majd kiszedjük a zsiradékból. A tortilla egyik felére halmozzuk a ragu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombákat alaposan megmostam. A szárakat kivettem, apróra vágtam, sóval, őrölt fehér borssal ízesítve lepirítottam. A mackósajtokat összekevertem a snidlinggel és a pirított go...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűOlivaolajon lepiritom a felszeletelt vőrőshagymat es fokhagymát.Rateszem a pirospaprikát,majd a daralt hust so,bors,Felengedem vizzel ami ellepi.Ha kész,szurokanallal kiszedem a hu...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű