Családireceptkönyv.hu

Habos almás diós


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


ld. lejjebb

Elkészítés:


Tèszta: 6 tojisárga kikeverve 10 dkg daràlt dioval, 10 dkg daràlt kokuszreszelèkkel, 1 tk szodabikarbonàval, édesitővel. Ezt bele kellnyomkodni kb 25*25 cm tepsibe

Erre rà az alma: 10-12 alma reszelve, citromhèj, èdesitő, fahèj. Lehet pàrolni èn nem szoktam.

Kb 20 percig kell sütni 150 fokon
Közben felverni a fehèrjèt citromlèvel èdesitovel, ràsimitani a sütire ès picit visszatenni a sütőbe.

Habos almás diós

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anikó
Ischler  (a legfinomabb)
Ischler (a legfinomabb)

Hozzávalókat hidegen összegyúrjuk. Kiszaggatjuk. Sütés 8-12 perc 180 fokon. Kihűlés után tölteni ízlés szerinti lekvárral, pihentetni, majd csokimázba mártani. Csokimáz: Egyszerr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kata
mákos tésztához
mákos tésztához

A mákos tésztához a 2 egész tojást a cukorral, a vaníliás cukorral kikeverjük. Utána hozzákeverjük az olvasztott margarint, a tejfölt, a darált mákot, a reszelt citromhéjat, a lisz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Márványszelet ( gasztroangyal)
Márványszelet ( gasztroangyal)

A hozzávalókból tésztát gyúrunk majd kettéosztjuk. A tészta egyik felébe kakaóport szórunk. kb.: 2 evőkanálnyit, majd pici tejet adunk hozzá és mindkét darabot jó vékonyra nyújtj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk