1 fej karalabe
1 kisebb fej voroshagyma
1 keves szarzeller
zsir
kapor
so
ecet
A voroshagymat lepirutjuk a szarzellerrel keves zsiron, majd johet a kockazott karalabe,sozzuk mehet a kapor ,felengedjuk vizzel es puhara paroljuk, Minimalis fozolevel turmixoltam, A vegen pici ecettel izesitettem
1.. Felaprítjuk a hagymát, a krumplit és a zöldbab ötödét. 2. Vajon megpároljuk a zöldségeket majd néhány perc után egy kevés alaplével felöntjük, és fedő alatt tovább főzzük....
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA káposztát vékonyra szeleteljük. A hagymát finomra vágjuk. A káposztát sós, ételízesítős, köményes vízben feltesszük főn. Kb. fél órát főzzük, addig elkészítjük a rántást. A hagym...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajon megdinszteljük a felaprított hagymát, majd rátesszük a felaprított babokat, veganaturával ízesítjük. Használhatunk mirelit babot is. Rányomunk 5 gerezd fokhagymát, felön...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágom, olajon megpirítom, megszórom pirospaprikával, hogy egy kis szint adjak a főzeléknek, rádobom a gyalult tököt és felöntöm tejsavóval, hogy ellepje. Megsózom,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű