tojásfehérjét kemény habbá verek, és ízlés szerint édesítem, majd kb 1,5 bögre kókuszreszeléket finoman hozzáadagolok.
Sütőben kb. 180 fokon addig sütöm a golyókat míg egy pici színt kaptak. (Vigyázzunk, mert könnyen megég!)
A végén a kihűlt golyókat paleo étcsoki krémbe (étcsokit plusz 2 ek. kókusztejet megmikróztam) mártjuk.
A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrom, majd fóliába csomagolom és legalább fél órára hűtőbe teszem. A vaníliakrémhez a tojássárgákat a keményítővel és a cukorral el...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSokan úgy tartják, a puncs szelet cukrászati nemes hulladékokból készül, és van benne igazság, hiszen a maradék piskóta nyugodtan beletehető. Hat tojásból elkészítjük a piskótát a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta száraz hozzávalóit összekevered, majd hozzáadod a kockákra vágott vajat és a tojást. Jól összedolgozod, hogy egy homogén tésztát kapj, aminek gyurmához hasonló állaga van....
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűAz első réteg hozzávalóit összegyúrjuk és egy tepsibe (28x36 cm) nyomkodjuk. A túrót a felvert tejszínnel és a cukrokkal összekeverjük és a kekszre kenjük. Erre jön a két felvert p...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz