csirkemell
só
gyros fűszerkeverék
medvehagyma
liszt
kacsazsír
víz vagy kókusztej
bio ételízesítő
Rántást készítünk rizslisztből és kacsazsírból. amikor kész a rántás, lehúzzuk a tűzhelyről, és a feldarabolt medvehagymaleveleket beletesszük, átforgani pár percig, miután visszatesszük a tűzhelyre. Felönteni vízzel vagy a kókusz tejjel, összeturmixolom. A liszttől be fog sűrűsödni, érzés szerint kell még pótolni a folyadékot.
natur csirkemellel finom
- A burgonyát meghámozom, felkockázom és annyi vízben, ami éppen ellepi, sóval, babérlevéllel puhára főzöm. - Mikor a burgonya megfőtt a tejfölt bele öntöm a turmuxba, rászedek 5...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűAz olajban megdinsztelem a hagymát paprikát ezután beleteszem a borsót feltöltöm kevés vízzel ízesítem beleteszem a petrezselyemzöldet vagy zöld kaprot és puhára főzöm ,ha kevés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA finomra aprított vöröshagymát a vaj és az olaj keverékén üvegesre dinszteljük. Finoman sózom, pár kanál vízzel meglocsolom, hogy gyorsabban főjön. Ráreszeljük a fokhagymát, fűsze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megmossuk,felkockázzuk, A zöldbabot is megmossuk, végeit levágjuk és körülbelül egyenlő méretű darabokra (kb. 2-2,5 cm) aprítjuk. ( Most fagyasztott zöldbabból készült...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű