csirkemell
só
gyros fűszerkeverék
medvehagyma
liszt
kacsazsír
víz vagy kókusztej
bio ételízesítő
Rántást készítünk rizslisztből és kacsazsírból. amikor kész a rántás, lehúzzuk a tűzhelyről, és a feldarabolt medvehagymaleveleket beletesszük, átforgani pár percig, miután visszatesszük a tűzhelyre. Felönteni vízzel vagy a kókusz tejjel, összeturmixolom. A liszttől be fog sűrűsödni, érzés szerint kell még pótolni a folyadékot.
natur csirkemellel finom
A spenót leveleit megtisztítom és alaposan megmosom. Vízbe felteszem főni, amikor megfőtt, leszűröm és hozzáadom a szintén puhára főzött burgonyát. A burgonyát külön főzöm, mert ha...
Elkészítési idő: 1 óraA vöröshagymát apróra, a kolbászt karikára vágom. Az olajon üvegesre pirítom a hagymát, majd a kolbászt dobom bele, végül a vajbabot kicsit egybe dinsztelem. Befűszerezem és fel...
Elkészítési idő: 60 percMelegítsd fel az olajat, szitáld bele a lisztet és készíta egy rántást. Öntsd bele a tejet és keverd csomómentesre, majd add hozzá a tejszínt. Füszerezd tetszés szerint és forgasd...
Elkészítési idő: