menu

Családireceptkönyv.hu

Medvehagymás tészta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 csokor medvehagyma
5-10 dkg parmezán vagy valamilyen hosszan érlelt sajt
2-3 evőkanál olívaolaj
2 marék pirított mogyoró vagy tökmag
ízlés szerint só, bors
rizstészta (vagy bármilyen más egészségesebb tésztaféle)

Elkészítés:


A megmosott medvehagymát összeszecskázod, durvára.
A mogyorót kicsit összetöröd, és szárazon megpirítod serpenyőben.
Ezeket a sajttal, olívaolajjal együtt beleteszed egy darálóba, és jó alaposan összedarálod, és már kész is vagy.
A tésztát megfőzöd, és összekevered a pestoval.

Medvehagymás tészta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Tésztafélék,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anikó
254. Császármorzsa
254. Császármorzsa

búzadara,liszt,tej összekeverni és 1 órát állni hagyni. A tojássárgákat kikeverni a cukorral,vaniliáscukorral és hozzáadni a darás keverékkel. A tojásfehérjét felverni a citromhé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Nikoletta
Kolbászos paradicsomos tészta
Kolbászos paradicsomos tészta

Sós vízbe megfőzzük a tészta. Elkészítjük közbe az alapot. Kevés zsíradékon a kolbász darabokat megpirítjuk,csak annyira hogy a kolbászzsír kisüljön belőle,majd a sűrített parad...

Elkészítési idő: Kb.fél óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csípős betyáros
Csípős betyáros

A füstölt szalonnát összekockázzuk, és serpenyőben zsírjára sütjük, amikor majdnem kész megpirítjuk benne az összekockázott hagymát, és megpirítjuk a tarhonyát, (a többi tésztát kü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: valéria
Amerikai palacsinta
Amerikai palacsinta

elkészítés Simára keverjük a tejet, a 2 egész tojást, az olvasztott vajat, a szirupot, a cukrot, az átszitált lisztet és a sütőport. A tésztának sűrű, lágy folyamban kell lecsor...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk